Loyo –

För nöjdare kunder och smidig betalning!

Loyo är en digital tjänst för kund- och medlemsklubbar, presentkort och betalning via mobilen. Med Loyo Pay kan dina kunder handla säkert och snabbt i fysisk butik med hjälp av mobilen. Företag som erbjuder betalkort via Resurs Bank kan även ha dessa i appen.

Kundklubb i mobilen

Erbjud dina bästa kunder något speciellt, bjud in till kundkvällar eller ge förtur till rean. Det är bara din egen fantasi som sätter gränser!

Samla kunderna i mobilen

Nu lanserar Loyo Kundklubb i mobilen. Det är inte vilken kundklubb som helst. Du får nämligen en unik chans att synas bland andra aktörer. Vår kundklubb kräver varken dyra system eller större underhåll och har inga utskickskostnader. Ett enkelt, smart och kostnadseffektivt sätt att erbjuda dina kunder det lilla extra. Prata direkt med dina kunder! Allt finns i mobilen och du styr själv innehållet i din kundklubb.

Naturligtvis kan du även skicka ut specifika erbjudanden. Värva dina kunder via appen, därefter kan du kommunicera med dem hur mycket du vill. Allt till ett fast och smart pris.

Lojalitet

Loyo gör din kund-/medlemsklubb mer modern, mobil och intelligent vilket ger ökad kundnöjdhet och ökad försäjning.

Handlingskraft

Via Loyo, en del av Resurs Bank, kan dina kunder söka kredit, se hur mycket de har kvar att handla för och använda mobilen för betalning – helt utan transaktionsavgift!

Presentkort

Dina kunder kan lägga till presentkort i appen och se sitt saldo. Då får du möjlighet att veta vem som har ett presentkort och kan dessutom kommunicera med innehavaren.

Varför Loyo?

Kund- / medlemsklubb

Kunderna samlar enkelt sina medlem-/klubbskort direkt i mobilen. De får erbjudanden och förmåner och kan även enkelt bli medlem i nya kundklubbar via appen.

Presentkort

Genom att lägga in sina presentkort i appen så har kunden dem alltid nära till hands och kan se aktuellt saldo. Ni har möjlighet att kommunicera med presentkortskunderna, t.ex. i aktiveringssyfte.

Kredit / Faktura

Om ni ger era kunder möjlighet att betala med kredit/faktura via Resurs Bank kan de använda denna tjänst i appen. Då med funktioner som saldo, öka limit, se poäng och köphistorik m.m.

Admin & analys

Via vårt backofficeverktyg kommunicerar ni enkelt med era kunder i er egna grafiska profil. Det finns verktyg för uppföjning och analys samt integration mot ert CRM-system för att lägga till kort och värva nya medlemmar.

Intresseanmälan


Dela denna sida