Loyo Pay –

betala med mobilen!

Loyo Pay är appen som låter dina betal- och kreditkort bli digitala. Optimerad för Mastercard från Resurs Bank men är även öppet för andra kort om din bank tillåter det.

Varför ska jag

skaffa Loyo Pay?

  • Gör ditt kort digitalt
    Loyo Pay är optimerat för kort från Resurs Bank men fungerar även med andra kort.
  • Online och i butik
    Loyo Pay fungerar både online och i butik
  • Betala på 3 sekunder
    I Loyo Pay kan du betala snabbt och smidigt, med en pin till alla kort

Så funkar det

Samla dina kort

Vi laddar automatiskt in dina Mastercard-kort från Resurs och du kan själv lägga till andra kort.

Nu testar vi morgondagens betalmetod!

För oss på Resurs Bank är kundupplevelsen viktig, att våra tjänster fungerar som tänkt och på ett sätt som förbättrar för kunden. Vi har nyligen lanserat morgondagens betalmetod, en mobil plånbok, Loyo Pay.

Med Loyo Pay kommer du som kund kunna lämna din vanliga plånbok med dina kort hemma i byrålådan och istället enkelt och smidigt betala med mobilen.

Men, vi är inte där riktigt än, vi har en verklighet med en detaljhandel där alla ännu inte är redo att hantera mobila betalningar.

Därför har vi valt att under en period framöver, inte släppa Loyo Pay fritt på Appstore och Google Play, utan istället låta en mindre testgrupp tillsammans med oss och handeln öka kunskapen om mobila betalningar. Allt för att när vi väl släpper den till alla, ska upplevelsen vara på topp.

Håll koll på vår hemsida, här kommer vi löpande informera om utvecklingen samt när du kan förvänta dig kunna ladda ner från Appstore (Apple) eller Google Play (Android).

Dela denna sida