Loyo –

utsedd till årets bankapp 2015!

I tidningen Privata Affärers årliga utmärkelse av de bästa bankerna och de bästa banktjänsterna har Loyo tilldelats utmärkelsen Årets bankapp. Lojalitetsappen Loyo får utmärkelsen med motiveringenDet är inte alltid en tjock plånbok gör dig gladare. Här är beviset.”

Årets bankapp

I tidningen Privata Affärers årliga utmärkelse av de bästa bankerna och de bästa banktjänsterna har Loyo tilldelats utmärkelsen Årets bankapp.

Biltema väljer Resurs Bank

Biltema, ledande inom produkter för bil, båt, bostad, verktyg samt fritidsartiklar, lanserar nu kundfinansiering från Resurs Bank.

Kundklubb i mobilen

Erbjud dina bästa kunder något speciellt, bjud in till kundkvällar eller ge förtur till rean. Det är bara din egen fantasi som sätter gränser!

Om Loyo

Marknadsledande

Loyo har de marknadsledande apparna som samlar alla dina kundklubbar, bonuskort, presentkort och kreditkort på ett ställe. Idén är att slippa alla plastkort som tar upp plats i plånboken och ha allt tillgängligt direkt i mobilen.

Samlar alla kundklubbar

Loyo har två appar: Loyo Pay och Loyo App. Loyo Pay samlar betal- och kreditkort, Loyo App samlar alla kundklubbar, bonuskort, presentkort och butikskrediter.

Snabb och enkel betalning

Med Loyo Pay kan du nu enkelt och smidigt betala i butik och online. Även om Loyo Pay är optimerat för Supreme Card kan lägga till alla bankkort (om din bank tillåter det). Det enda kravet på mobilen är att den stödjer NFC (Near Field Communication) vilket de flesta moderna Android-mobiler gör.

Fördelar

Fördelen med Loyo App är att du kan registrera din bonus, ta del av erbjudanden, rabatter och betala direkt i butik hos över 100 svenska anslutna detaljhandelskedjor. När du lägger till ett kort i Loyo App genereras en streckkod som de flesta butiker kan scanna in direkt i sina kassasystem och på så vis även registrera bonus och rabatter.

Kontaktuppgifter

Postadress:
Resurs Bank AB
Loyo
Box 22209
250 24 Helsingborg

E-post:
kundservice@loyo.se

Telefon:
0774-40 00 22

Loyo Pay

Loyo Pay samlar alla dina betal- och kreditkort på ett ställe – i mobilen. Nu kan du lämna hela plånboken hemma och betala med mobilen. Loyo Pay är optimerat för Supreme Card och fungerar överallt på nätet och i alla butiker som har NFC-terminaler.

Loyo App

Loyo är den marknadsledande appen som samlar alla dina kundklubbar, bonuskort, presentkort och butikskrediter på ett ställe. Nu slipper du alla plastkort som tar upp plats i plånboken och har allt i mobilen istället.

Dela denna sida